Feestelijke opening “Zonneveldt”

 

Zrzut ekranu 2015-06-25 o 23.54.34

unnamed-1

Zeg maar ja tegen Zonneveldt

Op 12 februari 2011 kwam de Engewormer bijeen om ja te zeggen tegen Engestroom. De Zaanse Energie Koöperatie ondersteunde drie werkgroepen, die eens gingen kijken hoe je de Engewormer energieneutraal kan maken. Met een mooie PowerPoint en een businessplan kreeg de Wormerlandse politiek op een presenteerblaadje hoe de Engewormer klimaatneutraal kan worden. Waarom de provinciale politiek dat deels meende te moeten tegenwerken is nog steeds onduidelijk. Wel duidelijk is, dat Engewormers zich niet laten kisten.

De ZEK vraagt je vrijdag 12 juni om 17.00 getuige te zijn van de feestelijke opening van ons 60 kW project “Zonneveldt”.

  • Dan zal milieuwethouder J. Beemsterboer van Wormerland de zonne-installatie officieel openen.
  • Dan worden de mogelijkheden van financiële participatie in “Zonneveldt” belicht.
  • Dan wordt belicht hoe de opbrengst van “Zonneveldt” minstens 15 tot wel 1000 huishoudens van Zaanse Energie kan voorzien. En hoe het mogelijk is dat deze Zaans-groene stroom zelfs nog ¼ cent per kWh goedkoper is dan vieze grijze kolenstroom van Nuon.
  • Dan staan er ook een Zaans bakkie met zonnekoek en Zaanse molenbitter met dito ballen voor je klaar tot 18.00.

Allemaal in de kantine van Manege Veldt, Engewormer 25 in Wormer.

Onze speciale dank voor de noeste en belangeloze werkgroep –inzet gaat uit naar de Engewormers: Ayham Bayzid, Edwin Doets, Jan Molenaar, Roelf Steendam, Nico Vaal en Marcel Wijkstra.

Meer informatie: www.zaanse-energie-kooperatie.nl of bel 06 33800429
unnamed-4

unnamed-3